sale is begonnen
Damesmode,  Fashion,  Herenmode

Sale is begonnen! (Update 2021)

Het is even een tijdje geleden dat we hier wat hebben geplaatst. Oeps, onze fout.. In de afgelopen periode hebben we veel nieuwe projecten opgezet en is dit blog een beetje het onderschoven kindje gebleven. Maar we zijn terug! En hoe, want de sale is weer begonnen! Tijd om jullie alles te vertellen over de nieuwste sale items die je moet hebben.

Sale bij Marc Cain!

Persoonlijk is Vanzuilenmode.nl mijn favoriete exclusieve mode webshop. Ze verkopen daar geloof ik meer dan 300 exclusieve modemerken, waaronder mijn favoriet: Marc Cain. Het was eventjes geleden dat we ‘m voor het laatst hebben gezien, maar hij is terug. Het kortingstekentje in de hoek van elk product. Oké, nog niet elk product.. Maar elk kortingspercentage bij mooie merken zoals Marc Cain en Luisa Cerano zijn meer dan welkom. Het zijn echte high end merken en dat kost wat.

Wij hebben al een lijstje gemaakt met items die we écht willen hebben en hopen dat ze onze maten ook nog hebben als de sale inmiddels al wat meer op gang is.

Zo scoor je de beste items in de sale

Het is natuurlijk niet altijd makkelijk om schatten in de sale te kunnen vinden. Vaak blijven de vervelende maten over of heb je wel de goede maat te pakken, maar is het toch niet echt waar je op had gehoopt. Om jou toch een handje te helpen, hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet.

  • Laat je niet verleiden door de korting. We weten hoe mooi het leven in de sale soms kan zijn. 60 euro korting?! Dan moet je het wel doen!! Of toch niet.. Vraag jezelf af: zou ik het artikel ook kopen als er geen kortingskaartje aan hing. Is het artikel nu 50 euro met korting, zou je het dan ook kopen als het artikel 50 euro kostte zonder korting? Dan weet je al snel of het écht iets voor jou is.
  • Is het wel jouw maat? We zijn geneigd om soms nog eens wat af te wijken van onze maat. Hebben ze een blouse alleen in maat M, terwijl jij normaliter maat S draagt? Je kan het natuurlijk altijd proberen, want elk merk heeft net wat andere maatvoeringen. Maar keur een kledingstuk niet goed als het net wat te groot of net te klein is, ook als je veel korting krijgt..
  • Als je een kledingstuk aanhebt, ga dan niet in rare posities staan waardoor een kledingstuk wel leuk lijkt. Ga op een ‘saaie’, verveelde manier staan. Staat het kledingstuk je dan nog steeds goed? Dan is het een blijvertje. Valt de blouse raar? Sluit de broek niet goed aan als je rechtop staat? Dan is het tijd om ‘m toch maar terug te hangen in de rekken (of op de veel te rommelige stapel die zich na een paar uur al heeft opgestapeld).

Roos (1971) is moeder van twee kids (13 en 9 jaar) en schrijft graag over exclusieve damesmode en mode voor kinderen en tieners. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met vriendinnen of shopt ze de nieuwste kleding in de winkelstraten van Gorinchem of Amsterdam.